Sid Meier's Civilization: Beyond Earth - Rising Tide," 2015 yılında çıkan bir genişleme paketidir. Bu genişleme, "Civilization: Beyond Earth" oyununa ek içerikler ve yeni mekanikler sunar.
Ana Özellikler:
- Yeni Factionlar: Rising Tide, oyunculara yeni uygarlıklar ve liderler sunarak farklı stratejiler denemelerine olanak tanır. Her bir faction, benzersiz yetenekler ve özellikler barındırır.
- Su Altı Keşifleri: Bu genişleme, su altı keşiflerini ve şehir inşasını ön plana çıkarır. Oyuncular, okyanus tabanında şehirler kurabilir ve yeni kaynaklar keşfedebilir.
- Yeni Teknolojiler ve İnovasyonlar: Rising Tide, yeni teknolojiler ve bilimsel ağaçlar ekleyerek stratejik derinliği artırır. Oyuncular, farklı bilimsel yolları seçerek oyunu kendi tarzlarına göre şekillendirebilir.
- Diplomasi ve İlişkiler: Oyuncular, diğer uygarlıklarla olan diplomatik ilişkilerini yönetmek için yeni mekanikler ve seçenekler kullanabilir. Bu, oyunun sosyal yönünü güçlendirir.
- Hikaye ve Senaryo: Rising Tide, daha derin bir hikaye deneyimi sunarak, oyuncuları uzayda keşif ve kolonileşme teması etrafında yeni senaryolarla buluşturur.
Genel olarak, "Rising Tide," "Civilization: Beyond Earth" oyununu daha derin ve zengin bir deneyim haline getirirken, oyunculara yeni stratejik ve taktiksel fırsatlar sunar. Eğer strateji oyunlarını seviyorsan, bu genişleme paketi ilginç bir seçenek olabilir!
Minimum Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows® Vista SP2, Windows® 7, Windows 8/8.1
İşlemci: Intel Core 2 Duo 1.8 GHz veya AMD Athlon X2 64 2.0
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: 256 MB ATI Radeon HD 3650
HDD: 13 GB Disk alanı
Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows® Vista SP2, Windows® 7, Windows 8/8.1
İşlemci: 1.8 GHz Quad Core CPU
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: AMD HD5000
HDD: 13 GB Disk alanı